Midsommarschlalomen, vad hände?

Tio tappra krigare samlades midsommardagens förmiddag för att göra upp i den mest klassiska av alla Schlalomtävlingar. I en svag doft av matjessill och anis hölls skepparmöte och därtill skryt om senaste inköpen. Bland deltagarna syntes såväl gamla trotjänare som Christer T och Micke E som gammelnya rookien Ricke Sjöbäck (LillRicke) och återvändaren Jonas B.

14.00 gick första startskottet och den nordliga vinden ökade i takt med solens inblandning. Tidigt visade Peter D var skåpet skulle stå även om Stoffe laddade friskt för att hålla spänningen vid liv. Tidvis skilde det inte mer än ett par meter dem emellan på väg ut till första bojen.

Efter en kortare matpaus där Stoffe verkar fått i sig raketbränsle jämnade han ut ställningen med två raka segrar och inför sista heatet var därför ställningen helt jämn och Peter fick lov att spänna musklerna en sista gång för att återigen kamma hem totalen.

Värt att notera är att Micke E seglade sitt första guldheat och att Nicke N och LillRicke tycks ha smygtränat på östra sidan. Se upp framöver!!

Tack till alla deltagare och till Surfers som gladde alla med en alltid lika dignande prisbord.
Välkomna igen 18-19/7, då kör vi igen!