Schlalomcupen del 1 2020 Resultat

Första dagen avklarad av deltävling 1 i Sveriges största Schlalomcup. Det visade sig efter mycket vånda och svåra beslut också bli den sista tävlingsdagen denna helg. Med 9 grader, småregn och medelmåttiga vindar i prognosen för resterande helg avslutades dagens rejsing med storstilad prisceremoni.

I ca fyra timmar bjöd Haga på härliga slalomförhållanden vilket gjorde att 16 heat kördes i sol och ssv vind. Som så många gånger förr visade demonen Peter Davidsson var skåpet skulle stå och spikade alla sina åtta race vilket såklart resulterade i en given första plats. Tvåa, som vanligt, Stoffe som i några av heaten åtminstone stressade Peter litegrann. Välförtjänt trea, mr Z-fin Anders Bergström.

En dag med underbara race och hårda kamper, inte minst i några av silverheaten där Micke Edén och Christer T hade hårda bataljer in på mållinjen. Dagens utropstecken var dock rookien Wytze som respektlöst klev in på en grym femteplats.

Stort tack till alla deltagare och till våra sponsorer Surfers och Strandnära som gladde våra seglare efter en hård dags slit.

/Tävlingsledningen